Logo

Pastasalat med bresaola og grillede artiskokker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g pasta (penne – conchiglie eller hvad du har i skabet)
½ dl olivenolie eller olielagen fra artiskokkerne
¼ dl hvid balsamico eller hvidvinseddike
1 glas grillede artiskokker
250 g cherrytomater
1 pk. bresola
1 bdt rucola eller anden salat
50 g ristede pinjekerner
 
Kog pastaen som anvist på pakken, skyl den godt i koldt vand, og bland med
olivenolie, balsamico, salt og peber.
Bland pastaen med de afdryppede artiskokker, de halve cherrytomater,
bresola og rucola.
Drys til sidst salaten med pinjekerner, og tag den med til frokost.
Spis den sammen med et stykke godt brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,4 (5 stemmer)
Siden er blevet set 874 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her