Logo

Pastasalat med bacon og soltørrede tomater

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 pakke bacon i tern
lidt olivenolie
4-5 stykker soltørrede tomater
4 dl vand eller suppe fra kogt kalkun/kylling
2 små dåser koncentrer tomat
2 spsk paprika
Salt, peber
1 bakke champignon
2 røde peberfrugter
1 dåse majs
1 bakke cherrytomater
evt. lidt grønne asparges
 
500 g pasta
300 g kalkun / kylling
 
Sæt letsaltet vand over til pasta og kog det efter anvisning.
Steg bacon til det er sprødt snit de soltørrede tomater i små stykker og steg det med tilsæt paprika og champignon og lad det stege med.
Tilsæt vand koncentrer tomat salt peber majs rød peberfrugt og asparges.
Lad det koge lidt og smag til med salt, peber og paprika efter smag. Tilsæt kogt kalkun / kylling og pasta.
Rør rundt, sluk for varmen og tilsæt cherrytomater.
 

Kogning af kalkun eller kylling.
Kalkun eller kylling
Lidt gulerødder
Løg
Laurbærblade
Salt, hele peberkorn

 
Kog kødet i vand med gulerod, løg, laurbærblad samt krydderier til det er rigtigt mørt. Brug evt. væsken til pastasalaten.
Kan serveres varmt eller koldt med flûte.
Godt som tilbehør til grill mad.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 3.218 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her