500 g kogt hakket grønkål
2 tsk salt
1 dl mælk
2 æg
200 g majs
2 pk. friske pasta-plader
50 g revet ost
450 g flåede tomater
Madolie
Grønkålen optøes.
Æggene piskes og blandes med salt, mælk, majs og grønkål.
Hver pakke pasta-plade indeholder en lang plade, som skæres/klippes i 5 lige store stykker, så der bliver i alt 10 stk Derefter fordeles grønkålsmassen på de 10 pasta-stykker og rulles sammen.
Læg derefter rullerne med åbningen nedad i et ovnfast fad, smurt med lidt madolie.
De flåede tomater blendes/moses og den revne ost blandes i.
Tilsæt evt. resten af majsene.
Fordel tomatblandingen over grønkålsrullerne.
Fadet stilles i forvarmet ovn ved 225°C i 25 min.
Pastaruller med grønkål, dertil serveres fx. makrel, skinketern, kalkun, lam eller roastbeef samt groft brød.