Logo

Pastaruller med grønkål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g kogt hakket grønkål
2 tsk salt
1 dl mælk
2 æg
200 g majs
2 pk. friske pasta-plader
50 g revet ost
450 g flåede tomater
Madolie

Grønkålen optøes.
Æggene piskes og blandes med salt, mælk, majs og grønkål.
Hver pakke pasta-plade indeholder en lang plade, som skæres/klippes i 5 lige store stykker, så der bliver i alt 10 stk Derefter fordeles grønkålsmassen på de 10 pasta-stykker og rulles sammen.
Læg derefter rullerne med åbningen nedad i et ovnfast fad, smurt med lidt madolie.
De flåede tomater blendes/moses og den revne ost blandes i.
Tilsæt evt. resten af majsene.
Fordel tomatblandingen over grønkålsrullerne.
Fadet stilles i forvarmet ovn ved 225°C i 25 min.
Pastaruller med grønkål, dertil serveres fx. makrel, skinketern, kalkun, lam eller roastbeef samt groft brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 822 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvordan klarer Trump sig?
Effektiv reklame - klik her