400 g pasta
300 g røget medister
olie
1 hønsebouillonterning
1 ds hakkede tomater
1 pastinak
1 stilk bladsilleri
1 fed presset hvidløg
1 løg
4 dl ost med smag
Kog pastaen efter anvisning på pakken.
Skær pølsen i cm tykke stave og svits dem hurtigt i ganske lidt fedt stof.
Hæld tomaterne op i en gryde og rør terningen i.
Rens grønsagerne, pastinakken skal rivet roft og bladsellerien skæres i
strimler.
Pil og hak løget.
Læg grønsagerne i gryden sammen med hvidløg.
Rør rundt og lad saucen simre i ca. 15 min.
Læg pølse og pasta i et fad i et ovnfast fad og fordel saucen over.
Drys med lidt revet ost imellem lagene.
Drys med rigeligt ost oven på.
Stil fadet i ovnen ved 225ºC til retten er gemmenvarm og den er gylden på toppen.
Server med grøn salat til