Logo

Pasta med frisk tomatsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g tomater, groft hakket
5 soltørrede tomater, fint hakket
1 fed hvidløg, fint hakket
Sorte oliven uden sten
½ dl god olivenolie
½ tsk rosmarin
1 tsk timian
 
Varm olien op med rosmarin og timian, lad det simre i et minuts tid.
Tilsæt tomaterne og de soltørrede tomater og lad det simre i 5 min.
Tilsæt hvidløg og oliven og lad det simre i 15-20 min.
Server med pasta, en klat pesto og friskrevet parmesanost.

 
Tips: Retten bliver endnu bedre hvis der anvendes frisk rosmarin og timian. tilsæt 5 kviste rosmarin og 10 kviste timian til olien og lad det simre i 5 minutter, herefter tages de op og smides væk.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 644 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Mobiltelefoner i folkeskolen, skal det forbydes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her