Cremet pebersauce:
3 skyllede udkernede peberfrugter i små terninger
½ reven rå courgette (ca. 100 g)
1 pillet finthakket løg
2 spsk smør
1 tsk karry
2 ½-3 dl piskefløde
salt og ganske lidt cayennepeber
Fyld:
300-400 g store pillede rejer
4 portioner nykogt pasta fx. tagliatelle
Pynt:
Skyllet frisk basilikum el. andet kryddergrønt
Svits alle grønsagerne i en gryde (el. sauterpande) i smør, mens der røres.
Drys karry over, rør rundt og tilsæt piskefløde.
Lad saucen snurre for jævn varme i 8-10 min. mens der jævnligt røres.
Smag til med salt og cayennepeber, vend rejer og pasta i, varm det hele et øjeblik og servér den varme pasta portionsanrettet og pyntet med basilikum eller andet kryddergrønt.
Tips: Piskefløden kan erstattes med kaffefløde, det er lige så godt og mere fedtfattigt.