Logo

Pasta med cremet pebersauce og rejer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Cremet pebersauce:
3 skyllede udkernede peberfrugter i små terninger
½ reven rå courgette (ca. 100 g)
1 pillet finthakket løg
2 spsk smør
1 tsk karry
2 ½-3 dl piskefløde
salt og ganske lidt cayennepeber
Fyld:
300-400 g store pillede rejer
4 portioner nykogt pasta fx. tagliatelle
Pynt:
Skyllet frisk basilikum el. andet kryddergrønt
 
Svits alle grønsagerne i en gryde (el. sauterpande) i smør, mens der røres.
Drys karry over, rør rundt og tilsæt piskefløde.
Lad saucen snurre for jævn varme i 8-10 min. mens der jævnligt røres.
Smag til med salt og cayennepeber, vend rejer og pasta i, varm det hele et øjeblik og servér den varme pasta portionsanrettet og pyntet med basilikum eller  andet kryddergrønt.
 

Tips: Piskefløden kan  erstattes med kaffefløde, det er lige så godt og mere  fedtfattigt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 855 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her