Logo

Paprikakylling 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kylling på ca. 1. 3 kg
2 spsk olivenolie
3-4 fed hvidløg knust
salt, paprika, cayennepeber
 
Bland de knuste hvidløg i olivenolien og lad dem stå og trække lidt.
Rengør kyllingen og flæk den i 2o lige store halvdele.
Pensl kyllingen på alle sider med olivenolie og hvidløg.
Drys derefter med lidt salt og paprika, så kyllingen bliver helt rød på alle sider.
Drys også lidt cayennepeber over kyllingen.
Læg kyllingen i et ovnfast fad, med skindsiden opad.
Steg kyllingen i en 225ºC varm ovn i ca. 60 minutter, til den er godt mør.
Serveres sammen med ris og en salat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 928 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her