6 skinkeschnitzler(svinemørbrad kan også bruges)
½ dl citronsaft til marinering
30 g hvedemel
lidt salt og peber
40 g smør
Paprikasauce:
150 g bacon i tern
1 stort zitauerløg
20 g smør
5 dl bouillon
2 spsk paprika
1 ds flåede hakkede tomater
1 lille ds tomatkoncentrat
salt
friskkværnet peber
evt. Maizena
Skinkeschnitzlerne lægges i et fad. Dryppes med citronsaft og marineres heri i ca. 1 time.
Paprikasauce:
Bacon og løg skæres i tern. svitses i fedtstoffet, hvorefter panden tages fra varmen.
Paprika røres i, bouillon hældes ved, og panden sættes på varmen igen.
Tomatkoncentrat tilsættes.
Saucen kogens igennem i 10 min. ved svag varme.
Saucen jævnes evt. med Maizena.
Smages til med salt og friskkværnet peber.
De flåede hakkede tomater tilsættes til sidst og varmes i saucen et øjeblik.
Schnitzlerne tørres af, vendes i hvedemel med salt og peber.
Steges på panden ved jævn varme i 4 min. på hver side.
De anrettes i et fad, saucen hældes over og serveres med løse ris.
Tips:Hvis der bruges svinemørbrad, kan melet udelades.
Retten kan tilberedes i forvejen, så skal der bruges i ovnfast fad, som sættes i ovnen når gæsterne kommer, herved kan værten eller værtinden undlade at stå i køkkenet.