Logo

Panzerotti di porri

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fyld:
300 g porrer
200 g broccoli
100 g kartoffel
30 g friskreven parmesan
1 fed hvidløg
lidt olivenolie
muskatnød
salt og peber
 
Frituredej:
150 g hvedemel
1 dl mælk
2 æg
lidt rosmarin
salt og peber
1 liter olie til stegning
 
Lav et snit i porrerne (kun ned til midten!) på langs og kog dem i ca. 3. min. i kogende vand med lidt salt.
Køl porrerne ned i koldt vand og læg dem på et tørt klæde.
Rengør og skær kartofler og broccoli i mindre stykker og kog dem i
vand tilsat salt.
Herefter moses kartofler og broccoli og blandes sammen med hakket hvidløg, parmesan og en smule olivenolie.
Smag til med salt, peber og muskatnød.
Skil porrerne ad, så du får et blad ad gangen.
Fyld denne mousse i porrebladet og luk sammen til små pakker.
Bland ingredienserne til frituredejen sammen og vend herefter porrerne
i dejen og fritér dem i en gryde med varm olie (ca. 150ºC) ca. 1 minut på hver side, eller til de er gyldne.
 
Tips: Passer til de fleste slags stykker reelt kød. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.404 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her