Logo

Pangasius

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

ca. 600 g pangasius eller grenadier filet 
1-2 tsk salt
saft af ½ citron
50. smør
⅓ dl hakket persille
1 tsk stødt estragon
½ tsk karry
1 spsk dijonsennep
små kogte pillekartofler
 
Gnid fisken med salt og dryp dem med citronsaft, læg dem i et ovnfast fad.
Rør smørret med persille, estragon, karry og sennep, fordel smørret over

fisken.
Dæk fadet med folie og sæt det i ovnen ved 225°C i 20-25 minutter til den

er mør.
Øs smørret over fisken et par gange under stegning.
Pynt retten med citronskiver og friske krydderurter fx. citronmelisse.
Server små kogte pille kartofler til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.617 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her