Logo

Paneret kalkunschnitzler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

12 stk forstegte panerede kalkunschnitzler á 125g
1 dl tør hvidvin
båndpasta med spinat
9 dl fløde
broccoli
300 g Gorgonzola-ost
1 tsk sukker
friskrevet muskatnød

De forstegte panerede kalkunschnitzler varmes i ovn i.
Gorgonzola afskorpes og varmes i en gryde med hvidvin og fløde.
Saucen bringes til kog og smages til med sukker, muskat, salt og peber.
Dertil serveres båndpasta og broccoli.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.212 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her