4 kalvekoteletter uden ben
15 g smør
Krydderiblanding:
1 ½ spsk dijonsennep
4 spsk rasp
2 tsk sød stødt chilipulver
2 tsk cayennepeber
salt
Sennepssauce:
1 dl cremefraiche 18%
1 ½ dl syrnet fløde 9%
2 spsk dijonsennep
1 spsk dild
salt
peber
blomkål:
1 blomkålshoved
2 spsk olivenolie
3 spsk hvidvinseddike
2 fed hvidløg
Tilbehør:
vilde ris
Kog risene som angivet på emballagen.
Smør koteletterne med sennep og vend dem i rasp tilsat krydderier. Steg koteletterne i smørret i 4-5 min. på hver side.
Rør ingredienserne til saucen sammen og lad saucen trække i køleskabet.
Del blomkålen i små buketter og kog dem møre i letsaltet vand i ca. 4 min.Hæld vandet fra og afkøl blomkålen.
Rør en marinade af olie, eddike og presset hvidløg. Vend blomkålen i marinaden og server den til koteletterne sammen med de vilde ris og saucen.