Logo

Pandestegt sommerrødspætte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Noget af det bedste man kan få, er en stegt sommerrødspætte. Den er lidt mere gul i kødet og lige tilpas fed. "Sommerrødspætterne fanger vi på stenbund - det er derfor de smager specielt godt, for her har de fået en anden føde end de rød­spætter der ellers lever på sand bund."
Rødspætterne renses og ste­ges sprøde i smør på panden og spises med persillesovs og nye kar­tofler.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.459 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her