Logo

Pandegrillet sværdfisk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pandegrillet sværdfisk

4 pers.

 

600 g sværdfisk
4 røde peberfrugter
20 ml olie
16 blade frisk basilikum
40 g pinjekerner
1 tsk havsalt
1 knivspids peber

Tilbehør: 300 g basmatiris

Skær sværdfisken i fileter á ca. 175 gr.

Kog risene efter anvisningen på pakken.
Fjern stilk og kerner fra peberfrugterne og skær dem i ca. 2 cm tykke skiver.
Steg sværdfisk på en grillpande ved stærk varme (ca. 1 minutter på hver side for hver cm filet).
Peberfrugterne lægges på panden 2-3 minutter før sværdfisken er færdig.

Basilikum og pinjekerner kommes på ca. 30 sekunder før sværdfisken er færdigstegt. Peberfrugt og pinjekerner røres jævnligt rundt uden at ødelægge fisken.

Det hele smages til med salt og peber og serveres straks.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.230 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her