2 Personer
1 fed hvidløg
1 tsk timian
2 tsk karry
1 spsk olivenolie
2 dl parboiled ris
41/2 dl grønsagsbouillon
1 porre
½ rød peberfrugt
½ grøn peberfrugt
125 g champignoner
1 gulerod
1 courgette-squash
1 spsk olivenolie
Pil hvidløget og hak det fint. Kom olien i en gryde og svits hvidløg, timian, karry og ris i 30 sekunder. Tilsæt grønsagsbouillon og kog det hele under låg i 12 min. Derefter tages risen af varmen og skal henstå under låg. Alle grønsagerne snittes i pæne små stykker på 1-2 cm. Olien varmes i en stor pande, og grønsagerne steges ved kraftig varme, til de er let brunede. Ris og grønsager blandes, smages til med salt og peber og kommes i et lavt ovnfast fad og stilles i ovnen ved 200° i 10-15 min.
--