Logo

Pølserisotto

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g frokostpølser
2 porrer
1 grøn peberfrugt
30 g smør
1 tsk karry
200 g langkornede ris
4 dl vand eller bouillon
peber
evt. salt.

Skær pølserne i skiver.
Fjern rodskiven og de groveste grønne blade fra porrerne, skyl dem godt og skær dem i skiver.
Skyl peberfrugten og befri den for frøstol og kerner og skær den i terninger.
Varm smørret i en dyb pande og svits karry, porreringe og peberfrugt få min.
Tilsæt pølseskiver og ris og lad det svitse med et øjeblik.
Hæld vand/bouillon ved, krydr med peber og lad retten komme i kog.
Dæmp varmen og lad retten simre under låg 20 minutter, til væden er opsuget.
Smag evt. til med salt.
Servér direkte fra panden.

Tips: Retten kan tilsættes 200 g grønne ærter. De skal varme med de sidste 5 minutter. Røget medisterpølse kan erstatte frokostpølserne, den befries for skind og skæres i terninger.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.584 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her