Logo

Pølse à la Dorthe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 kg ungarsk pølse
9 dl vand
14 katrineblommer (gerne i hvidvin)
1 tsk kardemomme
1 pose saucejævner med gullasch smag (kan fås i specialbutikker)
Evt. 1 tomat og 1 fed hvidløg.
 
Hæld de 9 dl vand op i en gryde, hæld derefter pølserne i og kog dem.
Skær blommerne i cirkler og kom den i.
Hæld resten af ingredienserne i gryden og lad det koge i ca. ½ time.
Rør rundt med jævne mellemrum.
 
Server det gerne med et glas økologisk kærnemælk og æblemarmelade.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 628 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her