Logo

Påskeæg med abrikos

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3-4 tørrede abrikoser
1-2 spsk abrikoslikør
125 g ren, rå marcipan
mørk chokolade til overtræk
lys chokolade til stregpynt

Hak abrikoserne fint, og dryp dem med likøren.
Lad dem trække, til væden er opsuget.

Form marcipanen til små kopper med tyk bund og tynd kant.
Fordel fyldet i kopperne og luk marcipanen godt sammen.

Dyp stykkerne i mørk chokolade, og lad dem stivne let.
Smelt lidt lys chokolade i en kogepose, klip hjørnet af og giv konfekten en pyntestreg.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 939 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her