Logo

Ovnstegte hvidløgskyllinger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 kyllinger af ca. 1 kg stk
125 gram smør
3-4 fed knust hvidløg
salt
½-1 tsk mild paprika
1 spsk citronsaft
 
Flæk de rensede kyllinger i halve.
Drys indersiden med salt og paprika.
Læg dem i et velsmurt ovnfast fad med skindsiden opad.
Rør blødgjort smør med knust hvidløg og lidt salt.
Smør det over kyllingerne.
Stil fadet på ovnristen midt i ovn og steg kyllingerne i ca. 45-60 minutter ved 230ºC.
Dryp ofte kyllingerne med stegesmørret. Dryp citronsaft over mod slutningen af stegetiden.
Server kyllingerne i fadet, drys med lidt brøndkarse, og server med
kartofler til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.094 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her