Logo

Ovnstegt roastbeef med krydderurter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg roastbeef (okseinderlår)
1 bundt persille, finthakket
½ dl finhakket frisk estragon
2 fed presset hvidløg
1 spsk olie
1 tsk salt
peber

Persille, estragon, hvidløg, olie, salt og peber røres sammen.
Roastbeefen lægges i en lille bradepande og

urteblandingen smøres på.
Kødet brunes ved 225 °C i 15 min.
Steger videre ved 160 °C i 20-25 min.
Roastbeefen trækker under aluminiumsfolie i 15 min. før den skæres i tynde skiver.

Servering:
F. eks. med hasselback kartofler og italiensk brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.848 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her