Logo

Ovnstegt kyllingbryst med ratatouille

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4-6 stykkerkyllingebryst uden skind

Ratatouille:
1 courgette i skiver
½ aubergine i skiver
1 hakket løg
2 fed hvidløg
1 spsk olivenolie
4 tomater
1 bakkefrisk timian
600 g kartofler
lauerbærblade
salt
peber

Kartoflerne skæres igennem på langs. Læg et stykke lauerbærblad imellem og luk kartoflen igen. Læg dem i et ovnfast fad og drys med salt og peber. Bages i 1 time i ovnen ved 200 º. Alle grønsager svitses i en gryde i olie. De lægges derefter i ovnfast fad og sættes i ovnen i 30 minutter. Fadet tages ud og kyllingestykkerne lægges ovenpå ratatouillen og retten steger videre i 45 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.123 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her