Logo

Ovnstegt kanin med mandler eller nødder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kanin 1,2-1,5 kg
1 stort løg
1-2 fed hvidløg
olie/smør til stegning
2 dl bouillon
ca. 1 ½ dl hvidvin
1 ½ tsk timian
hakket persille
ca. 100 g hakkede mandler eller nødder

Kaninen parteres i portionsstykker, der krydres med salt og peber, brunes let i olie/smør og lægges i et ovnfast fad.
Holdes varm medens saucen laves.
Det fintsnittede løg og knuste hvidløg svitses i en dyb pande eller gryde til de er klare, bouillon og hvidvin tilsættes, det hele gives et opkog, saucen jævnes ved svag varme, smages til med salt og timian og hældes over kaninkødet, der dækkes med alufolie og sættes i ovnen ved 200°C i 50-60 min.
Folien fjernes, og de hakkede mandler fordeles 5 min. før gryderetten tages ud af ovnen.
Drys den hakkede persille over.
Serveres med: En smørdampet blomkålsblanding eller majs og grønne bønner.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 865 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her