Logo

Ovnstegt fasanbryst med græskar og gnocchi

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 fasaner
5 nelliker
laurbærblade
timiankviste
urter efter smag
1 lille græskar
sechuanpeber (Kinesisk stærk peber)
smør
salt og peber
700 g bagekartofler
250 g hvedemel
1 æg
salt og peber
muskatnød
50 g parmesan
hakket persille
syltede tyttebær

Fasan lår og rygben brunes i smør. Det kommes i en gryde sammen med laurbær, enebær, peber, timian, nelliker og urter og vand, til det dækker, og koges til fond. Fonden sigtes og koges yderligere i to timer, så den reduceres og bliver kraftig. Den smages til og monteres med smør.
Brysterne brunes og sættes i en varmluftsovn i 20 minutter på 200ºC. lad dem hvile, til de skal skæres for.
Græskarret skæres i skiver a 7-10 millimeter, drysses med knust sechuanpeber og steges mørt i smør.
Kartoflerne bages møre, og kødet tages ud og moses. Tilsæt hvedemel, æg og parmesan; Krydr med salt, peber og muskat.
Mosen formes til æggeformede kugler med to dessertskeer og pocheres i letsaltet vand, inden de brunes på panden og drysses med persille.
Server fasanbrysterne med sauce, græskar, gnocchi og syltede tyttebær.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.465 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her