Logo

Ovnstegt Dådyrbov

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg bov
100 g baconskiver
¼ l. fløde
lidt vand/fond
4 knuste enebær
salt
peber

Sauce:
35 g ribsgele
25 g Danablue/Roquefort
salt
peber

Boven gnides med salt og peber. Lægges i et ovnfast fad. Bacon skiver lægges over. Brunes 15-20 min ved 225 º. fløde, lidt vand/fond tilsættes sammen med knuste enebær. Videresteges i ca. 1 t.-1 t 15 min ved 160 º. Stegen hviler, mens skyen hældes fra, sies, jævnes og smages til med Danablue/Roquefort, salt, peber og ribsgele.
Tips: Rå kartofler skives ud, lægges i et smurt ovnfast fad. 1 ds Flåede tomater og en bouillonterning hældes over. Det krydrede kød lægges øverst, evt. med lidt bacon, og steges i ovn som ovenfor nævnt

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.240 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her