Logo

Ovnret med alaria

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 dl kogte brune ris
1 ml.stort løg i terninger
2 dl vand
1 dl tørret alaria (25 g )
4 spsk tamari
500 g tofu, skåret i små terninger
5 dl sauterede grønsager (fx selleri, bønnespire, zucchini, gulerod og broccoli)

Marinér tofu-terningerne i 2 spsk tamari og 2 dl vand i 15 min.
Tag dem op og lad dem dryppe af.
Læg alariaen i samme marinade og sautér løgene sammen med tyndt skåret alaria samt lidt af marinaden i 5 min.
Læg tofu'en i et ovnfast fad, derpå løg og alaria, grønsagerne, og risen lagvist.
Strø 2 spsk tamari let henover.
Dæk fadet til og sæt det i ovnen i 20 min. ved 180°C.
Server med klippet purløg.

Variation: brug tempeh eller seitan i stedet for tofu, og nudler i stedet for ris. Ingefær kan tilsættes de stegte løg og alariaen.
Opskriften er udvalgt med relevans for Kinesisk Medicin.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.243 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her