Logo

Ovnfrikadeller med bacon og selleri

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ kilo skinkesmåkød.
1 hel æg.
6 skiver bacon.
2 små løg.
2 stænger bladselleri med top.
1 tsk salt.
½ tsk peber.
2 spsk hvedemel.
lidt mælk el. fløde.
 
Start med at hakke/blende løg og selleri.
Bland det med svinekød, æg, salt/peber og bacon som er skåret i tynde
strimler. tilsæt mælk el. fløde under omrøring til du har en fast blanding.
Stil farsen koldt i en time ca.
Form små bolde af farsen med en spiseske og læg dem på en bageplade med bagepapir,

Stil dem i en 175°C varm ovn lige under midten i ca 50 min eller til de har en pæn brun farve.
Server med kartofler, rødkål, agurkesalat, og en go brun sauce.

 
Tips: De nederste 2-4 cm af bladselleriet skal ikke bruges. (det hvide) 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.645 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her