Logo

Ovnbagt tun med kartoffel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 g kartofler
2 dåser tun i vand
3 æg
250 g hytteost
1 bundt dild
20 g smør
Tilbehør:
salat
brød

Kog kartoflerne og skær dem i skiver.
Hæld tunen til afdrypning.
Pisk æg med hytteost, salt, peber, klippet dild og tun.
Læg lagvis kartofler, tun og æg i et smurt ovnfast fad.
Drys med lidt dild og fordel smørklatter på toppen.
Bag retten ved 175°C i 25 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.181 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her