600 g kuller filet
4 skalotteløg
2 pastinakker
100 g bacon
1 dl vand
1 dl fløde (13%)
1 tsk dijon sennep
salt
peber
hvidvin
Kullerfilet:
3 skalotteløg hakkes og lægges i bunden af et ovnfast fad. Fold fileterne så de bliver ca. 1,5 cm tykke. Lav et ikke gennemgående snit på midten af fileten, så er det nemmere at lægge fileten dobbelt.
Krydr godt med salt og lidt peber og placér stykkerne oven på løgene. Dryp lidt hvidvin hen over fileterne og bag dem i ovnen 12-15 min. på 170ºC.
Bund af pastinak og bacon:
Skær baconet i tern og sautér det i en gryde. Når baconet er gyldnet tilsættes pastinak og 1 skalotteløg, der i forvejen er skrællet og skåret i tern. Lad det sautere i ca. 1 min., tilsæt 1 dl vand og lad retten småkoge til vandet er væk.
Sennepssauce:
Læg løgene fra fisken i en gryde. Tilsæt fløde og dijonsennep og lad saucen få et kort opkog. Smag til med salt og peber.
Server asparges eller ovnbagte kartofler til retten.