4 skinkeschnitzler af inderlår, 1-1 ½ cm tykke
50 g revet parmesanost
4 spsk durum hvedemel
1 æg
2 spsk vand
2 spsk olivenolie
Sauce:
2 skalotteløg
½ spsk olivenolie
1 gul peberfrugt
1 rød peberfrugt
2 tomater
basilikum
persille
½ dl tør hvidvin eller bouillon
2 dl bouillon
½ dl piskefløde
cayennepeber
Tilbehør:
400 g tørret pasta
Til saucen svitses finthakkede løg i olie.
Tilsæt ¾ af hver peberfrugt i store tern og lad dem svitse i 5-7 minutter, til de er helt bløde.
Tilsæt finthakkede tomater, 2 stilke basilikum og 2 stilke persille og
svits det i 2 minutter.
Hæld vin og bouillon ved.
Kog saucen ind under omrøring ved god varme, til der er det halve tilbage, tag stilkene op og blend det helt fint.
Hæld saucen gennem en sigte, varm den atter op og hæld fløde i.
Kog til saucen jævner let, smag til med lidt cayennepeber, salt og peber.
Del skinkeschnitzlerne i 4-5 stykker. Drys med salt og peber.
Panér stykkerne ved først at vende dem i blandingen af parmesanost og hvedemel, derefter i sammenpisket æg tilsat vand og til sidst igen i parmesanost og hvedemel.
Varm olien på en pande ved god varme.
Kom stykkerne på panden og brun dem ca. 1 minut på hver side.
Skru ned til middel varme og steg stykkerne færdige, ca. 2 minutter på hver side, til kødet er netop gennemstegt.
Pynt saucen med et drys persille og resten af peberfrugterne skåret i
tern og evt. basilikum.