Logo

Osmansk kødgryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ kg okseklump
olie
1 squash
1 gulerod
2 lysegrønne lange peber
¼ kg champignon
1 stort løg
1 porre
1 ds hakkket tomat
3 fed hvidløg
salt og peber
Osmansk krydderi (købes i Tyrkiet bl.a.)
ekstra chili kan tilsættes efter behag
¼ piskefløde.
 
Skær klump i tern, brun i olie, tilsæt de udskårne grønsager.
Tilsæt tomat, piskefløde og vand og lad det småkoge i halvanden time.
Server med bulgur el. ris og lidt frisk grønt.


Tips: Om Osmansk krydderi kan købes i DK ? Tyrkiske grønthandler måske.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (13 stemmer)
Siden er blevet set 2.846 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
7410-11-2012 12:11:20 johannes kulis
smager rigtigt godt men husk nu kødet skalvære mørt

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her