Logo

Orientalske koteletter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 stk nakkekoteletter ( lidt tykke)
2 stk løg i store tern
1 dåse ananas i tern
2 stk madæbler i tynde både
salt, peber og karry efter behag
1 kvart liter fløde 13 %

Brun nakkekoteletterne i margarine med karry, de skal ikke gennemsteges helt.
Læg koteletterne i et ovnfast fad.
Svits løgterningerne i margarine derefter kom æblebåde og ananasstykkerne på panden og giv dem lidt karry også.
Kom ananasjuicen i panden. og lad det stå og simre lidt i 10 min.
Hæld fløden på blandingen og hæld det over koteletterne.
Sæt det i en 175°C opvarmet ovn i ca. 45 min.
Serveres med løse ris.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,9 (9 stemmer)
Siden er blevet set 2.038 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?
Effektiv reklame - klik her