(Til 4 personer)
4 schnitzler
2-3 spsk honning
1 god ingefærrod
1-2 friske røde chilier
1 lille bundt frisk koriander
Olie til stegning
Spinatsalat:
600 g frisk spinat
200 g friske sukkerærter
100 g cashewnødder
Kokoscreme:
50 g kokosmel
250 ml MAIZENA Cremefine Naturell 20%
Salt og peber
Agurkesalat:
1 agurk
Saften af en limefrugt
2 spsk rørsukker
2 spsk soysauce
1 lille bundt frisk koriander
Start med agurkemarinaden.
Rør limesaft med rørsukker, hakket chili, soyasauce.
Lad blandingen trække til rørsukkeret er helt opløst.
Flæk agurken på langs og rens den for kerner med en ske.
Skær den i stykker og vend den i marinaden.
Skyl spinaten grundigt.
Lad den dryppe af.
Skær sukkerærterne i mundrette bidder og vend dem i spinaten sammen med cashewnødderne.
Smelt honningen på panden i lidt olie.
Steg hakket chili og revet ingefær i olie/honningblandingen et minuts tid.
Steg schnitzlerne på begge sider i marinaden.
Lige inden servering hakkes koriander og vendes i agurkerne, som serves til schnitzlerne sammen med spinatsalaten og Cremefine Naturell kokos-creme.
Tips:
Hvis du ikke kan lide smagen af koriander, så prøv med hakkede forårsløg og persille i stedet for.
Skift schnitzlerne ud med kylling.
Du kan også pensle marinaden på kødet og grille det, hvis vejret er til det.
Gør som beskrevet ovenfor, men kom den varme marinade i en skål og afkøl lidt, inden den pensles på kødet.