Logo

Orientalsk kalkungryde 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g kalkunschnitzler
1 pk. bacon i tern
½ l. fløde
peanuts
ris
vand

Bacon brunes i en gryde.
I en anden gryde svitses kalkunen, der tilsættes vand ( bare så det når op over kødet.
Fløden tilsættes og bacon (med fedtstof) tilsættes.
Der tilsættes peanuts og der smages til med salt og peber.
Serveres med løse ris og evt. hvidløgsbrød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.046 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her