Logo

Oliven-tapenade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 spsk ekstra jomfruolivenolie
1 fed
2 tsk tørret basilikum
1 ml. piskefløde
2 stilke persille
250 g sorte oliven

De indkøbte oliven udstenes, hvis dette ikke er gjort i forvejen.
Alle ingredienser blendes i en blender el. foodprocessor.
Serveres koldt. Kan også laves med grønne oliven:

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 778 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her