Logo

Oksespidsbryst med rødløg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ skive rugbrød med smør
3 skiver kogt oksespidsbryst
2 spsk pickles
1 spsk hakket rødløg
1 spsk høvlet peberrod
½ tsk hakket persille

Læg oksebrystet på brødet.
Læg pickles som en bræmme på skrå i midten.
Læg en bræmme rødløg på den ene side og peberrod på den anden.
Drys hakket persille over peberroden.

Kogning cif oksespidsbryst:
Spidsbrystet koges i vand med forskellige urter og grønsager såsom løvstikke, persille, laurbærblade, løg, salt og peber og 2 spsk flydende Maggi-krydderi. Lad brystet koge under låg, til det er mørt. Prøv at stikke i det med en stegegaffel. Det kan godt tage 2 timer eller mere, alt efter størrelse.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.266 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her