Logo

Okseslag med peberrodssauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 ½ kg okseslag
peberrod efter smag
¼ l piskefløde
lidt salt

Okseslaget skal dækkes med vand og koge sagte, blot simre, til det er mørt.
Husk at sætte salt til vandet, så kødet får smag.
Okseslaget køler af og skæres i tynde skiver og serveres med peberrodssauce, som er ganske let at lave.
Pisk fløden til skum, smag til med salt og peberrod efter smag.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.155 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her