4 oksemørbradbøffer på ca. 5 cm
20 g smør
Groft salt og peber
½ tsk stødt rosmarin
8 vinblade
4 skalotteløg
250 g markchampignon
1 dl bouillon
2 dl rødvin
1 dl piskefløde
Lidt jævning
2 middelstore gule eller grønne squash
1 spsk olivenolie
Pil løgene og hak dem fint. Rens champignonerne og skær dem i tynde skiver . Smelt smørret på en pande. Brun bøfferne og tag dem af panden. Kom løg og champignon på panden og svits dem. Kom bouillon, rødvin og fløde på og lad det småkoge. Skær squashene ud i skiver på 1 cm. Varm olien på en anden pande og steg squashene til de er bløde. Læg bøfferne på to vinblade, så de kan pakkes ind. Drys groft salt, friskkværnet peber og stødt rosmarin på inden vin bladene pakkes om. Bind en bomuldssnor om det for at holde sammen på bøfpakken. Læg bøfpakkerne på panden med champignon og løg. Lad den småsnurre i ca. 6 min. på hver side. læg bøfpakkerne på varme tallerkener. Fjern snoren. Jævn saucen, smag den til og hæl den ved.