Logo

Okseleverpostej

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

225 g okselever (evt. kalvelever)
125 g smør
1 ½ dl oksekødssuppe (evt. vand m. oksebouillon)
1 dl fløde 38%
25 g sigtet spelt (evt. hvedemel)
15 g kartoffelmel
15 g østershatte (evt. 30 g champignon)
1 løg (60 g)
8 g salt (1 ½ tsk)
1 ½ ml knust timian (⅓ tsk)
1 ml sort peber (¼ tsk)
1 ml hvid peber
 
Leveren skylles og eventuel hinde skæres fra. Leveren hakkes, gerne
flere gange, igennem kødmaskinen.
Hak løget sammen med østershatte, som er kogt op i suppen (der er også
mulighed for istedet at blende mindre stykker af ingredienserne sammen
med lidt suppe).
Spelt og kartoffelmel røres i levermassen sammen med krydderierne.
Smeltet varmt smør røres i.
Slut af med at tilsætte varm suppe og fløde.
Levermassen hældes i en smurt form
Bages i vandbad i ca. 45 min. ved 160ºC.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.216 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her