Logo

Oksekotelet med Shii-take/sennepssauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 oksekoteletter a 400 g

Sauce:
1 bakke Shii-take
½ dl fransk sennep
Smør eller margarine
2 dl okse- eller kalvefond

Pommes Rösti:
100 g fintrevet Pastinak
100 g fintrevet Kartofler
100 g fintrevet Persillerod
100 g fintrevet Gulerødder
2 æg
2 spskHvedemel
Salt
peber
smør til stegning

Koteletterne grilles eller steges på pande inden de serveres med det varme tilbehør.
Svampene gøres i stand og steges ved jævn varme til væden i svampene er væk. Hak dem groft og kom dem tilbage på panden med sennep og fond.
Til rodfrugtrösti piskes hvedemel og æg sammen i en røreskål og de øvrige ingredienser tilsættes. Steg 8 små rösti på panden ved jævn varme, ca. 4 minutter på hver side.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (9 stemmer)
Siden er blevet set 1.235 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her