Logo

Oksekødsfyldte peberfrugter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 store løg
½ kg oksekød
4 store peberfrugter
4 spsk tomatpuré
salt og peber
 
Pil løgene og skær dem i tynde skiver.
Smelt fedtstoffet og kom løgene ved.
Tilsæt kødet og lad det snurre ca. 6-8 min.
Drys med salt og peber.
Rens peberfrugter og befri dem for frøstol og kerner og skær et låg af.
Fordel kødblandingen i peberfrugterne.
Smør et lille fad med fedtstof og kom de fyldte peberfrugter deri.
Kom 1 spsk tomatpure på hver peber og bag i ovn ved 200ºC i ½ time.
Spises med brune ris og græsk agurkesalat.

 
Tips: Pistacienødder eller skivede oliven kan blandes i kødet og gør retten
ekstra pikant.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.091 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her