Logo

Oksekødsfyldte cannelloni i hvidvinstomater

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 pakke friske lasagneplader
½ kg hakket oksekød
3 fed hakkede hvidløg (- presset hvidløg giver en meget stærk smag)
1 stort hakket løg
4 spsk piskefløde
2 dl rødvin
2 spsk frisk timian
½ tsk frisk timian (eller 1 tsk tørret timian)
½ tsk tørret oregano
salt og friskkværnet sort peber
olivenolie
 
Tomater i hvidvin:
1 bakke cherrytomater
3-4 dl hvidvin
olivenolie og smør
 
Hak løg, hvidløg og champignon.
Kom olie på en dyb pande og varm den op.
Svits først løg, kom så champignon og hvidløg på og til sidst det hakkede

oksekød.
Når oksekødet er brunet lidt, tilsættes rødvin, timian og oregano,

piskefløde, salt og peber.
Læg låg på panden og lad det koge meget sagte ca. 20 min.
Pensl et stort firkantet lasagnefad med olivenolie.
Kom 2-3 spiseskefulde kødfyld på pladerne og rul dem sammen.
Læg dem side om side, så de støtter hinanden i fadet.
Læg 1 bakke sherrytomater ned i kanten af fadet og hæld 3-4 del

hvidvin i fadet.
Pensl rullerne med olivenolie og kom en lille knivspids smør på hver rulle.

Drys reven parmesanost over.
Dæk fadet til med folie og stil det ind i ovnen 25 minutter ved 225ºC.

Efter 10 minutter tages fadet ud og der øses hvidvinssauce over rullerne

for at de ikke skal blive tørre.
Det samme gentages 10 min. efter.
Efter 25 minutter tages folien af og retten gratineres kort til den er

gylden i overfladen.

 

Servér med Sensommersalat med druer og ristede mandelflager.
Vær opmærksom på at lave salat nok, server evt. brød til også.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.478 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her