Logo

Oksegryde fra Chile

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g hakket oksekød
1 hakket løg
4 snittede fed hvidløg
2 hakkede udkernede chilipebre
1 spsk paprika
2 spsk smør
3 spsk tomatpuré
1 dl bouillon
1 tsk salt
 
Svits løg, hvidløg, chili og paprika i smør.
Tilsæt kød og svits videre.
Tilsæt tomatkoncentrat, væde og salt.
Lad saucen simre med låg ca. 15 minutter.
Serveres til kartoffelmos.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.010 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her