Logo

Oksegrønsagsgryde ♥

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 personer
 
225 g magert oksekød
10 g margarine
150 g kartofler
200 g gulerod
150 g grønne bønner
300 g blomkål
2 dl vand
1 bouillonterning
salt og peber
persille
 
Oksekødet skæres i terninger.
Smelt margarinen og svits kødet deri.
Kom kødet op i en gryde sammen med vand og bouillon­terning og kog det ca. 15 min.
Skær de rensede kartofler og gulerødder i tynde skiver.
Læg skiverne øverst i gryden og kog dem ca. 10 min. ved svag varme.
Tilsæt derefter bønner og blomkålsbuketter.
Kog det hele yderligere ca. 10 min.
Når alt er tilpas mørt smages til med salt og peber.
Lige før serveringen drysses med rigeligt hakket persille.
 
Næringsindhold i 2 portioner
kj 3516, kcal 837, fibre 23 g, fedt 31 g, kolesterol 158 mg.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.262 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her