Logo

Oksefrikadeller med flødekartofler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g hakket oksekød
60 g hvedemel
2 æg
1 løg
½ tsk timian
3 - 4 dl mælk
smør til stegning
Flødekartofler:
¼ l fløde
800 g kartofler
lidt hvidløgssalt
lidt grønt

Kødet blandes med æg, hvedemel, salt, peber, hakket løg og timian.
Røres godt sammen og spædes med mælken.
Lad farsen hvile 1 time.
Form frikadellerne med en ske og steg dem i smør på panden.

Flødekartofler:
Kartoflerne skrælles, skæres i små stykker og kommes i en gryde.
Tilsæt fløden og lad dem koge langsomt under låg, til de er møre.
Smag til med hvidløgssalt og drys med hakket grønt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.218 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her