Logo

Okse-spidsbryst, koldt, sprængt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


3 kg let sprængt okse-spidsbryst
6 laurbærblade
2O hvide peberkorn
6 kviste timian
3 gulerod
3 løg
1 rodselleri

Okse-spidsbrystet dækkes af koldt vand i en rummelig gryde og sættes over ved svag varme. Når det begynder at koge, skummes fedt og uklarheder væk med en øse. Tilsæt krydderier, gulerod, løg og rodselleri. Oksebrystet koger i ca. 3 timer, indtil det er mørt.
Okse-spidsbrystet tages op, lagen sies og hældes over kødet, hvorefter kød og lage afkøles fx. i koldt vandbad.
Servering: Skær det kolde, sprængte spidsbryst i pæne skiver og anret dem på et fad sammen med grønsagerne. Flødepeberroden kommes i en skål og serveres sammen med groft brød.



Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.820 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her