60 g kinesiske ægnudler (1 firkant)
Sauce:
1 dl ketchup
½ dl chilisauce (sød eller stærk efter temperament)
1 spsk soja
1 spsk sukker
½ spsk majsolie
2 fed hvidløg
2 forårsløg finthakket med mest muligt af det grønne
250 g lammekød i tynde strimler ( bov eller kølle)
1 dl (snittet kål : kinakål, savoy eller hvidkål)
1 dl sukkerærter (125 g) friske eller frosne
1 dl bønnespirer, friske
½ agurk i snitter u/ skræl
Kog nudlerne og køl dem af på en sigte i koldt vand.
Skær kødet i tynde strimler.
Pisk ingredienserne til saucen sammen i en skål.
Varm wokken op og slyng olien rundt i den.
Svits hvidløg og løg hurtigt til de får lidt farve.
Kom lam i tynde strimler og kål i wokken og svits 2-3 minutter.
Kom nudler, ærter og bønnespirer i sammen med saucen og varm det hele igennem.
Vend hele tiden i det.
Smag til med soja og chilisauce og evt. salt og peber.
Kom agurken på til sidst evt. sammen med frisk koriander og server straks.