Logo

Nudler med kylling og kokos

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g vermicelli nudler
3 ½ dl kokosmælk
2 fed hakket hvidløg
1 hakket løg
200 g hakket kyllingebrystfilet uden skind
2 spsk fishsauce
2 spsk brun farin
2 tsk tamarindsauce
125 g bønnespirer
6 forårsløg i skiver
Citronbåde
1 hakket rød chili
 
Udblød vermicelli nudler i varmt vand i 15 minutter og dryp godt af.
Kog kokosmælken op i en stor gryde.
Tilsæt hvidløg, løg og kylling.
Skru ned for blusset og lad simre i 5 minutter, til kyllingen er kogt.
Rør fiskesauce, tamarindsauce og brun farin i og kog op.
Tilsæt nudler, bønnespirer og forårsløg og lad simre ved lav varme i 1-2
minutter, til væsken er meget reduceret.
Server nudlerne med et drys hakket chili og citronbåde.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.321 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her