Logo

Nemt og lækkert søndagsfad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Retten er meget nem og utrolig lækker - en søndag aften, hvor man bare har lyst til at slappe af.

hvidløg
løg
kartofler
ovnbagte kyllingestykker (evt. fra dagen før)
cocktailpølser
bacon
champignon
majs
karry
fløde
revet ost
salt, peber

Svits løg, hvidløg, champignon og karry sammen i en gryde. Svits cocktailpølser og bacon bagefter - og bland det hele sammen - tilsæt fløden og hold blandingen varm. Skræl kartoflerne og skær dem i skiver. Fordel dem i et ovnfast fad, således at der er et lag kartofler i bunden, blandingen i midten og afslut med lag kartofler. Kom majsene på til sidst - gratinér med revet ost og bag det hele i ovnen ved 200ºC i ca. 1 - 1 ½ time.

Serveres med en god tomatsalat og et godt glas rødvin.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.250 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her