Logo

Nakkekoteletter med timian

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 nakkekoteletter
1 tsk peber
lidt timian
1 stor tomat, skåret i 2 halve
½ tsk salt
smør
1 æble skåret i både
 
Varm panden og brun smørret.
Gnid koteletterne ind med salt og peber.
Steg dem ca. 4 minutter på hver side.
Læg klippet timian på koteletterne og vend dem i smørret.
Steg koteletterne videre til de er færdige.
Skær æblet i både og steg disse.
Kog panden af med lidt vand og server saucen til koteletterne sammen
med æblestykkerne, kogte kartofler og tomat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.018 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her