Logo

Nakkekoteletter med porre

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 nakkekoteletter a 120 g
100 g porre
50 g fennikel
200 g små kartofler
olie
1 kvistfrisk timian el. tilsvarende tørret timian
oregano

Koteletterne brunes på pande, tages af, lægges i fad samt drysses med salt og peber.
Porre, kartofler og fennikel renses, snittes og brunes på samme pande.
Grøntsagerne lægges i et ovnfast fad og koteletterne ligges oven på.
Retten steges færdig i ovnen ved 200º i 15-20 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.049 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her